Bredewater 26 - 2715 CA Zoetermeer - 079-200 2 200 - info@huisartsenpraktijk-entree.nl

Ons team

Dokter Vas Nunes runt de praktijk samen met dokter Vellinga en dokter Mol. De praktijk heette eerst Aviva, maar met de overname door dokter Vas Nunes is dit veranderd in Huisartsenpraktijk Entree.

Anita, Lorraine en Sarah zijn de vaste assistenten van Huisartenpraktijk Entree. Als een van hen ziek is op vakantie zit er soms een inval assistente; De assistenten zijn intensief betrokken bij het werk van de huisartsen. Zij zijn degenen die u als eerste hoort of ziet als u contact opneemt met huisartsenpraktijk Entree. U zult Anita, Lorraine of Sarah aan de telefoon krijgen of achter de balie zien. Daarnaast hebben ze een eigen spreekuur voor bijvoorbeeld bloeddruk meten, injecties toedienen of uitstrijkjes maken en ondersteunen de assistentes de huisartsen bij kleine ingrepen.

Daarnaast hebben we Kirstin Kauderer en Lorraine Kuiken (in opleiding) als praktijkondersteuners Somatiek voor iedereen met suikerziekte, asthma, COPD, hart- en vaatziekten, hoger cholesterol en hoge bloeddrukpatienten. Zij voeren periodieke controles uit en zorgt ervoor dat u - ondanks uw aandoening-  zo gezond mogelijk oud kan worden.

Melanie van Uffelen komt aan huis bij alle 75 plussers in de praktijk. Zij houdt een vinger aan de pols en kan snel helpen als u het - tijdelijk- thuis niet redt. Ze heeft laagdrempelig overleg met de huisartsen.

Verder werken we met een vast team van POH-GGZ en POH-Jeugd voor de psychische hulpverlening voor volwassenen en kinderen. 

 

 

Graag tot ziens bij Huisartsenpraktijk Entree.

waar gezondheid en zorg samen verder gaan

 

Huisarts
Sabine Vas Nunes
di/wo/do
Huisarts
Dirk Vellinga
ma/wo/vr
Huisarts
Anne Mol
ma/di
Huisarts
Marjolein Vermeulen
di
Doktersassistente
Dorien van Leeuwen
ma/di/wo/do
Doktersassistente
Sarah El-Azraki
ma/do/vr
Doktersassistente /
POH in opleiding

Lorraine Kuiken
ma/wo
Praktijkmanager
Lotte van Kins-Kettenis
wo