Bredewater 26 - 2715 CA Zoetermeer - 079-200 2 200 - info@huisartsenpraktijk-entree.nl

Ons team

 

Per november 2022 heeft dokter Vas Nunes de praktijk overgenomen van Margreeth Worp. Zij runt de praktijk samen met dokter Vellinga en dokter Mol. De praktijk heette eerst Aviva, maar met de overname door dokter Vas Nunes is dit veranderd in Huisartsenpraktijk Entree.

Wij willen graag bereikbaar en benaderbaar zijn voor onze patiënten. Bij ons kunt u rekenen op een eerlijk advies en een open gesprek. U – de patiënt – blijft zelf de baas over uw gezondheid, maar wij denken graag mee. We gaan daarom het gesprek met u aan om samen naar de oplossing te zoeken die voor u het beste werkt.

Dorien, Lorraine en Sarah zijn de vaste assistenten van Huisartenpraktijk Entree. Als een van hen ziek is op vakantie zit er soms een inval assistente; Zij zijn allebei intensief betrokken bij het werk van de huisartsen. De assistentes zijn meestal degenen die u als eerste hoort of ziet als u contact opneemt met huisartsenpraktijk Entree. U zult Dorien, Lorraine of Sarah aan de telefoon krijgen of achter de balie zien. Daarnaast hebben ze een eigen spreekuur voor bijvoorbeeld bloeddruk meten, injecties toedienen of uitstrijkjes maken en ondersteunen de assistentes de huisartsen bij kleine ingrepen.

Graag tot ziens bij Huisartsenpraktijk Entree, open voor iedereen.

 

Huisarts
Sabine Vas Nunes
di/wo/do
Huisarts
Dirk Vellinga
ma/wo/vr
Huisarts
Anne Mol
ma/di
Huisarts
Marjolein Vermeulen
di
Doktersassistente
Dorien van Leeuwen
ma/di/wo/do
Doktersassistente
Sarah El-Azraki
ma/do/vr
Doktersassistente /
POH in opleiding

Lorraine Kuiken
ma/wo
Praktijkmanager
Lotte van Kins-Kettenis
wo